Honninghjerter – klar, parat, start (NU!)

Jeg havde sidste jul gang i et lille sjovt projekt; hjemmelavede honninghjerter. Det er ikke bare en kage man bager og spiser på én dag, nej det er et langvarigt forløb! Man laver faktisk en fordej, som skal have lov til at stå minimum en måneds tid, så det handler om at komme i gang nu her, hvis man vil kaste sig ud i projektet. Når man så har bagt honninghjerterne, skal de desuden stå og blive bløde inden man spiser dem. Derfor behøver man altså lidt tålmodighed her. Jeg bruger Claus Meyers opskrift og starter her med fordejen. Selve opskriften på honninghjerterne, må I vente med at se, til de skal bages om minimum en måneds tid. Så følg med 🙂

IMG_0301.JPG

Fordej:
– 450 gram honning
– 400-450 gram hvedemel

Ælt honning og mel godt sammen, til du har en sammenhængende dej (prøv dig frem med mængden af mel). Kom derefter fordejen i en lukket beholder og stil et let køligt sted, fx i et køkkenskab. Nu handler det bare om at vente!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s