Omelet med bacon og persille

IMG_0509.JPG

Omelet er både mættende og hurtigt. Og så kan man altså komme ALT i! Jeg har tit bare kommet parmesan og krydderurter i, men nu havde jeg lidt bacon som smager skønt i. Det her er ikke noget mesterværk og super imponerende – det er blot til inspiration for dig!

Omelet:
– 3 æg
– en sjat mælk
– salt
– peber
– persille
– bacon i tern eller små stykker

Steg bacon sprødt, mens du laver æggeblandingen med resten af ingredienserne. Kom æggeblandingen over bacon og lad den stå ved lav varme. Velbekomme!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s