Mød mig

Hej!

Jeg er Sanne Vind, 20 år gammel og bosat på Nørrebro, København. Til daglig studerer jeg Geografi på Københavns Universitet. Min blog vil handle om alt hvad jeg interesserer mig for: genbrug, indretning, DIY-projekter, kager, brød, (MAD!), musik, rejser, mode og meget mere. Jeg tænker at det bliver en blanding mellem et slags opskriftsindeks og en åben dagbog. Det er for mig en måde, hvorpå jeg kan huske og mindes om hvad der sker i mit liv.

Jeg elsker at danse til og synge med på både Blue, Backstreet Boys og Westlife, MEN jeg holder særligt meget af Tina Dickows musik (i den helt anden grøft, I know!). Derudover vil jeg altså ikke lægge skjul på, at jeg har et kærlighedsforhold til danske film og serier – gerne film og serier som fx. Bille August, Susanne Bier, Niels Arden Oplev og Nils Malmros, har instrueret.

På mad-fronten holder jeg af alt der hedder sauce, dip, dressing og andre ting i den genre – ja, faktisk alt hvad man kan dyppe i eller hælde ud over. Meget af det! Men også chokolade og den slags forbudte sager. Hjemmelavet pasta osv., ja jeg kan blive ved og ved! Jeg har læst Fødevarevidenskab på KU i et halvt år, hvilket også siger noget om at mad i ALLE afskygninger interesserer mig. Både at kokkerere og spise.

Jeg bruger iPhone 5 og Olympus Pen Lite.
Følg mig på @vindimithaar på instagram og på side Vind i mit hår på facebook.

Velkommen til!

IMG_0111-0.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s